دستاوردهای دانش آموختگان بین الملل پژوهشکده علوم دارویی- دکتر فضل الله خان از پاکستان

دکتر فضل الله خان دانش آموخته بین الملل پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 2019 به سرپرستی دکتر محمد عبداللهی از پایان نامه خود دفاع کرد و با امتیاز بالا فارغ التحصیل شد. سپس به کشور خود پاکستان بازگشته و در آنجا به عنوان استادیار موسسه علوم بهداشت بشیر دانشگاه پزشکی شهید ذوالفقار علی بوتو، مشغول به فعالیت شد. علاوه بر این، به عنوان دستیار سردبیر مجله موسسه علوم بهداشتی بشیر و رئیس کمیته اخلاق و تحقیقات موسسه علوم بهداشتی بشیر نیز مشغول به کار است. فضل الله خان در فعالیت های آموزشی و پژوهشی به صورت فعال مشارکت دارد و به تازگی به عنوان رئیس گروه داروسازی انستیتوی علوم بهداشتی بشیر اسلام آباد پاکستان منصوب شده است.

Dr. Fazlullah Khan, an international graduate of the Research Institute of Pharmaceutical Sciences, TUMS  defended his dissertation in 2019 under the supervision of Dr. Mohammad Abdollahi and graduated with honors. He then returned to Pakistan, where he worked as an assistant professor at the Bashir Institute of Health Sciences at Shahid Zulfiqar Ali Bhutto Medical University. In addition, he works as an assistant editor of the journal of the Bashir Institute of Health Sciences and chairman of the ethics and research committee of the Bashir Institute of Health Sciences. Fazlullah Khan is actively involved in educational and research activities and has recently been appointed as the head of the pharmacy department of the Bashir Institute of Health Sciences in Islamabad, Pakistan.