25 مهر 1403

مرکز تحقیقات علوم دارویی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

پژوهشکده علوم دارویی دو عنوان کتاب با عناوین ایمنی در تحقیقات علوم دارویی و درسنامه اخلاق داروسازی به دانشکده داروسازی اهدا کرد

"ایمنی در تحقیقات علوم دارویی" تالیف سید مهرداد جلالی، محمدعلی فرامرزی، و محمد عبداللهی، دستورالعملی جامع بر اساس نیاز آزمایشگاه های تحقیقاتی داروسازی است و و با هدف فراهم کردن بستری مناسب برای استفاده هر چه بهتر از امکانات آزمایشگاه های تحقیقاتی داروسازی در سایه حفظ سلامت افراد در آزمایشگاه و همچنین حفظ محیط زیست اطراف مراکز تحقیقاتی تالیف شده است. "درسنامه اخلاق داروسازی" تالیف پونه سالاری، محمد عبدالهی، و شکوفه نیک فر مجموعه ای از عناوین مهم در اخلاق پزشکی را در برمی گیرد که داروسازان در ارائه خدمات دارویی با آنها مواجه خواهند شد. این کتاب جهت تدریس اخلاق داروسازی در دانشکده های داروسازی سراسر کشور به عنوان کتاب مرجع به تصویب رسیده است.

کتاب درسنامه اخلاق داروسازی در 100 نسخه و کتاب ایمنی تحقیقات در علوم دارویی در 60 نسخه به واحد بهداشت، ایمنی، و محیط زیست دانشکده داروسازی اهدا شد تا به شیوه ای مناسب در اختیار دانشجویان و پژوهشگران قرار گیرد.

مدیر سایت
تهیه کننده: