دکتر محمد عبداللهی رییس پژوهشکده علوم دارویی روز استاد را تبریک گفت

دکترمحمد عبداللهی رئیس پژوهشکده علوم دارویی با صدور پیامی فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت روز استاد و معلم را به همه‌ استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.
در متن پیام آمده است: دوازدهم اردیبهشت روز بزرگداشت عشق و ایثار، روز تجلیل از کسانی است که علم را در جان ها جاری ساخته و با دانش خود جامعه ای نو بنا کرده و فردایی با شکوه را نوید می دهند. به همین مناسبت، ضمن بزرگداشت هفته مقام والای معلم و استاد، این روز را بر تمامی تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت خصوصاً اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشکده علوم دارویی که دلسوزانه و متعهدانه در این شرایط خاص و بحرانی کووید-19 در انجام وظایف دانشگاهی در تلاش هستند تبریک عرض کرده و از زحمات بی شائبه و بی دریغشان تقدیر و تشکر می‌نمایم. توفیقات روز‌افزون تمامی شما همکاران دانشمند و فرهیخته ام را از خداوند متعال مسئلت می دارم.