تاثیر پژوهشکده علوم دارویی در اثربخشی علمی کشور در رشته فارماکولوژی توکسیکولوژی فارماسیوتیکس

بر اساس گزارشی که در تاریخ 29 سپتامبر 2021 از پایگاه استنادی اسکوپوس استخراج شده است، زمینه موضوعی “Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics” با دارا بودن 34876 رکورد که شامل مقاله، کتاب، و پتنت است در جایگاه یازدهم کشور از نظر تولیدات علمی قرار دارد.

از سال 2001 شاهد روند رو به رشدی در افزایش تعداد رکوردهای این رشته در کشور هستیم که در سال 2020 این روند به اوج خود رسیده است. (3764 مقاله)

دانشگاه علوم پزشکی تهران با 5954 رکورد علمی، بیشترین سهم را در تولید علم در رشته “Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics” داشته است. پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (3585 مقاله) در مقام دوم و دانشگاه علوم پزشکی تبریز (3215 مقاله) در مقام سوم قرار گرفته اند.

از افتخارات پژوهشکده علوم دارویی است که مرکز تحقیقات علوم دارویی با 674 مقاله توانسته است رکورد دار بیشترین سهم تولیدات علمی، نه تنها در دانشگاه علوم پزشکی تهران بلکه در کشور باشد.