موفقیت تیم دانشگاه علومپزشکی تهران در نمایشگاه اختراعات کویت
تیم ۳ نفره دانشگاه علوم پزشکی تهران با شرکت در نمایشگاه اختراعات کویت موفق به کسب ۶ مدال از این رویداد شدند.
به گزارش ایسنا، KUWAIT▪ IIFME یا نمایشگاه بینالمللی و تخصصی اختراعات کشور کویت، بزرگترین نمایشگاه تخصصی اختراعات و نوآوری در خاورمیانه و دومین نمایشگاه بینالمللی قابل توجه جهان تلقی میشود.
این نمایشگاه که با همکاری نمایشگاه بینالمللی ژنو برگزار میشود، فرصتی برای آشکار کردن اختراعات و نوآوریها و همچنین تقویت روابط میان مخترعان، شرکتها و سرمایهگذاران در سراسر جهان به شمار میرود.
نمایشگاه IIFME کویت اهدافی چون جذب بالاترین کیفیت اختراعات از سراسر جهان برای شرکت در این نمایشگاه، فراهم آوردن فضای مناسب برای مخترعان برای نشان دادن ایدهها و محصولات خود، تقویت همکاریها میان سرمایهگذاران و مخترعان و توانمندسازی و ایجاد انگیزه را دنبال میکند و بر این اساس پژوهشگران مدارس دولتی و خصوصی، مؤسسات آموزشی و دانشگاهها، شرکتهای بخش خصوصی، صاحبان کسب و کار و سرمایه گذاران میتوانند دستاوردها و نوآوریهای خود را در این نمایشگاه عرضه کنند.
اولین نمایشگاه نوآوری کویت در سال ۲۰۰۷ برگزار شد و امروز IIFME یکی از بزرگترین نمایشگاههای تخصصی اختراعات در خاورمیانه است که با مشارکت بیش از ۴۳ کشور از سراسر جهان، ۱۵۵۹ مخترع و ۱۷۴۵ اختراع برگزار میشود.
IIFME بر روی اختراعات و فناوریهای پیشرفته اخیر در زمینههایی چون "ابزار مکانیکی و صنعتی"، "علوم کامپیوتر"، "ساخت و ساز مهندسی عمران"، "الکترونیک"، "کشاورزی و باغبانی"، "روشهای تدریس"، "هوانوردی"، "وسایل نقلیه موتوری"، "انرژی جایگزین"و "پزشکی" متمرکز است.
در نمایشگاه بینالمللی و تخصصی اختراعات کشور کویت (IIFME 2024) تیمهایی از ایران شرکت کردند که موفق به کسب جوایزی از این رویداد شدند.
دکتر محمد عبداللهی، استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس پژوهشکده علوم دارویی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در این نمایشگاه از سوی فدراسیون اختراعات و نوآوری ایران حدود ۲۲ پژوهشگر حضور داشتند، گفت: این محققان طرحهای فناورانهای از مهندسی تا علوم دارویی و پزشکی عرضه کردند.
وی ادامه داد: از تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران من (دکتر عبداللهی)، استاد شکوفه نیکفر و محمدحسین شریف نیا دانشجوی برگزیده المپیاد علمی حضور داشتیم.
عبداللهی با اشاره به طرحهای ارائه شده از سوی تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در این نمایشگاه، اظهار کرد: در این نمایشگاه یک طرح در زمینه علوم دارو و غذا و یک طرح در مورد استفاده از پمپ انفوزیون (وسیله کنترل تزریق داروهای مایع یا مواد مغذی به بدن بیمار) هوشمند در تجویز دارو و همچنین یک طرح در مورد استفاده از "فارماکواکونومیکس" در تصمیمات داروسازی جایزه تخصصی گرفتند.
به گفته وی، محمدحسین شریفنیا و شکوفه نیکفر جوایز ویژه نمایشگاه و فدراسیون کشورها را دریافت کردند.
رییس پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه تیم سه نفره دانشکده داروسازی این دانشگاه جمعا ۶ مدال کسب کردند، یادآور شد: محققان ایرانی دیگری نیز که از رشتههای غیر علوم پزشکی و دارویی بودند، موفق به کسب جوایزی از این رویداد شدند و به طور کلی تیم ایران در این نمایشگاه جمعا ۲۲ مدال را به دست آوردند که در نوع خود کم نظیر و غرورآفرین است.
منبع: isna.ir/xdNqXm
ارسال به دوستان