همکاری دکتر محمد عبداللهی در راه اندازی دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای مدیریت بالینی مواجهه با سرب ۲۰۲۱

این دستورالعمل به روز شده توسط نمایندگان WHO از آفریقا، قاره آمریکا، آسیای جنوب شرقی، اروپا، مدیترانه شرقی و مناطق غربی اقیانوس آرام، دپارتمان های محیط زیست، تغییرات آب و هوا، و دپارتمان بهداشت WHO نوشته شده است. دکتر محمد عبداللهی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز از اعضای این کمیته در تهیه این کتاب مشارکت اصلی داشته است. این دستورالعمل توسط WHO و تحت لیسانس Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 IGO  منتشر شده است. هدف این دستورالعمل کمک به پزشکان در حوزه تصمیم گیری در مورد تشخیص و درمان بیماران در معرض سرب قرار گرفته در حوادث مسمومیت انبوه است. این راهنما توصیه‌های مبتنی بر شواهد را در مورد تفسیر غلظت سرب خون، آلودگی‌زدایی دستگاه گوارش، و استفاده از عوامل شلاته شدگی و مکمل‌های غذایی ارائه می‌کند.