هفته پژوهش گرامی باد

دکتر محمد عبداللهی، رییس پژوهشکده علوم دارویی، در پیامی به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش، فرا رسیدن هفته پژوهش را به همه همکاران تبریک گفت و ادامه داد همه ما لازم است به موقعیت ها و نیازهای جامعه نگاه کنیم و به پژوهش های کاربردی بیشتر بپردازیم این تحول را همه نیاز داریم. مستحضر هستید پژوهش فقط در آزمایشگاه انجام نمی شود بخصوص در دنیای حاضر که همه چیز در حال ربوتیک شدن هستند بلکه از فکر ایده ها شروع شده و تا نوشتن ها و انواع محصولات از مقاله تا گایدلاین و کتاب یا محصولات خاتمه می یابد لذا ما همیشه انتظار داریم پژوهشگران ما دغدغه های فکری کمتری داشته باشند و بتوانند به موضوعات علمی بیشتر بپردازند انشاالله. نیروی انسانی پژوهشگر مهمترین دارایی ماست و محیط و وسایل و غیره فقط کمک کننده هستند. موید باشید.