طراحی و ساخت کیت تشخیصی سریع تومور مارکر سرطان پروستات

به گزارش فانا، رئیس پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر علمی اولین همایش دانشجویی سرطان گفت: در زمینه سرطان، دو موضوع غربالگری و پیشگیری از اهمیت بالایی برخوردار است و ایران در زمینه ثبت بیماری‌ها در ۵ سال گذشته با تصمیمات در سطح عالی پژوهشی به خوبی عمل کرده است.

محمد عبداللهی افزود: پژوهشکده علوم دارویی هم به سهم خود در سال‌های گذشته پژوهش‌های بسیاری در زمینه مکانیسم‌های مرتبط با این بیماری پیچیده درسطح پری‌کلینیک از جمله پدیده اکسیداتیو استرس به سرانجام رسانده یا در حال انجام است.

وی گفت: طراحی و ساخت کیت تشخیصی سریع تومور مارکر سرطان پروستات (One Step PSA Rapid Test Cassette) با فناوری جدید و اختصاصی و بدون نمونه مشابه خارجی از جمله دستاوردهای مهم نوآورانه و دانش‌بنیان همکاران این پژوهشکده است که در صورت وجود حامی مالی امیدواریم به تولید انبوه برسد. این مورد، گام مهمی در زمینه غربالگری سرطان پروستات در ایران است.

مطالعه خبر در منبع اصلی