دستاوردهای دانش آموختگان بین الملل پژوهشکده علوم دارویی- دکتر مدیحا خالید

دکتر مدیحا خالید دانش آموخته بین الملل پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 2021 از پایان نامه خود با راهنمایی دکتر محمد عبداللهی دفاع کرد و با موفقیت فارغ التحصیل شد. ایشان پس از بازگشت به کشور خود پاکستان، به عنوان مدیرعملیاتی دفتر کنترل مواد مخدر در پنجاب لاهور، اداره بهداشت اولیه و ثانویه دولت پنجاب مشغول به کار شد. ایشان به تازگی به مناسبت افتتاح موفقیت آمیز پروژه خود لوح تقدیر دریافت کرد.

Dr. Madiha Khalid, an international alumni of the Institute of Pharmaceutical Sciences of TUMS, defended her thesis in 2021 under the guidance of Dr. Mohammad Abdollahi and successfully graduated. After returning to Pakistan, she worked as the Office of Chief Drugs Controller' Punjab' Lahore, Primary and Secondary Healthcare Department, government of Punjab. She recently received appreciation certificate for successful inauguration of her project.