انتخاب تینا دیداری دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشکده علوم دارویی بعنوان برگزیده بخش پژوهشگر جوان فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران

روش انتخاب پژوهشهای برتر علوم پزشکی بر اساس  استخراج داده های مورد نیاز از پایگاه های علمی و مقاله های منتشر شده بین سالهای 2015 تا 2018 با جستجوی واژه ایران آغاز می شود و سپس اصالت و اهمیت پژوهش مورد نظر در پاسخگویی به مشکلات کشور، میزان نوآوری و سهم آن پژوهش در توسعه مرزهای دانش توسط هیت داوران مورد بررسی قرار می گیرد.  برای هر مقاله سه داور داخلی و بین المللی انتخاب شدند و سپس نتایج به دست آمده در کمیته علمی جشنواره بررسی و پس از احتساب امتیازات نهایی هر مقاله ، با لحاظ نمودن تعداد استناد به مقاله، ضریب تاثیرگذاری مجله و معدل نمره داوران، برگزیدگان تعیین گردیدند.
برای انتخاب پژوهشگر جوان ، نویسنده می بایست سن کمتر از 40 سال داشته و بیشترین امتیاز را کسب نموده باشد که در سال جاری این جایزه به خانم دکتر تینا دیداری دانشجوی دکترای پژوهشی پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه تهران تعلق گرفت.
ایشان با شاخص H برابر 4 بعنوان نویسنده اول مقاله اثربخشی پروبیوتیکها در سندرم روده تحریک پذیر: به روز رسانی بررسی سیستماتیک با متا آنالیز هستند که در سال 2015 در ژورنال  World Journal of Gastroenterology با ضریب تاثیر گذاری 3.365 به چاپ رسید و با توجه به 145 استناد به مقاله نامبرده بین سالهای 2015 تا 2018 و بعد از بررسی هیت داوران ، بعنوان پژوهشگر جوان از سوی فرهنگستان علوم پزشکی ایران در سال 1397 برگزیده شدند.
دکتر شیلان مظفری و دکتر شکوفه نیک فر و دکتر محمد عبداللهی دیگر نویسندگان این مقاله با ارزش هستند.
Didari T, Mozaffari S, Nikfar S, Abdollahi M. Effectiveness of probiotics in irritable bowel syndrome: Updated systematic review with meta-analysis. World J Gastroenterol. 2015 Mar 14;21(10):3072-84. doi: 10.3748/wjg.v21.i10.3072. Review. PubMed PMID: 25780308; PubMed Central PMCID: PMC4356930.